Online marketing, of internet marketing is een essentieel middel voor bedrijven in Lelystad die meer producten of diensten via internet willen verkopen. Het speelveld van online marketing is echter breed en de ontwikkelingen gaan snel. Daarom is het voor veel bedrijven niet haalbaar om een online marketingstrategie in eigen beheer uit te voeren. Een online marketingpartner zoals yndenz kan u hierbij helpen. Wij hebben namelijk specialisten in huis die gezamenlijk alle disciplines van online marketing beheersen. Zij kunnen u helpen met zaken als webanalyse, SEO, SEA, social media en copywriting.

“Steeds meer bedrijven merken dat zij online omzet laten liggen.”

Benieuwd hoe wij zorgen dat u uw online concurrentie in Lelystad én daarbuiten achter u laat? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende QuickScan aan. Na een grondige analyse van uw website of webshop zullen wij een overzichtelijk document aan u presenteren met de huidige prestaties van uw website en diverse concrete verbeterpunten. Aan de hand van dit document kunt u vervolgens uw online marketingstrategie bepalen.

Online marketing bureau in Lelystad

Wij begrijpen dat u natuurlijk niet lukraak een online marketingpartner uitkiest, maar dat u een partner zoekt die weet wat er speelt in u branche en dit bovendien kan vertalen naar een heldere online marketingstrategie. Daarom is het goed om te weten dat yndenz reeds actief is binnen een groot aantal branches en dat wij diverse aansprekende resultaten hebben behaald op het gebied van SEO, SEA en conversieoptimalisatie. Wanneer u benieuwd bent naar onze portfolio en naar ervaringen die onze klanten hebben met onze dienstverlening, dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te namen.

“Kies voor een online partner die uw business begrijpt.”

Meer bezoekers én meer omzet

Veel bedrijven die een start maken met online marketing richten zich hierbij (onterecht) enkel op het aantrekken van zoveel mogelijk bezoekers naar hun website. Het is namelijk een mythe dat eer bezoekers ook automatisch leidt tot meer omzet voor uw bedrijf. Wanneer u wilt dat uw website direct omzet voor u genereert en meer is dan alleen een digitale brochure, dan zult u bijvoorbeeld ook moeten investeren in zaken als copywriting en conversieoptimalisatie. Alleen dan zorgt u ervoor dat bezoekers aan uw website daadwerkelijk converteren in klanten.

Uw online maatwerk partner in Lelystad

Ook voor organisaties uit Lelystad geldt dat online marketing maatwerk is. Er is namelijk geen enkele aanpak te bedenken die voor iedere branche en voor iedere website werkt. Daarom vindt u op onze website geen kant en klare pakketten, maar enkel informatie over onze dienstverlening. Wanneer u een vraagstuk heeft over online marketing, dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij samen met u kijken wat een effectieve oplossing voor uw probleem zou zijn. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte die is toegespitst op uw budget en uw online doelen. Benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Vraag dan vandaag nog een QuickScan aan!