Bij het opzetten van een online strategie is online rendement vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel. Een commercieel krachtige website fungeert als een professioneel online visitekaartje en zorgt voor een toename in het aantal online gegenereerde leads. Zo wordt uw website een interessant kanaal. Conversie optimalisatie richt zich op de vraag hoe dit kan worden bereikt. yndenz kan u als organisatie helpen om meer conversie te realiseren, door inzet van diverse technieken en in de praktijk vergaarde kennis.

Online leads genereren

Om meer conversie te realiseren zijn er een aantal stappen die genomen moeten worden. Vanuit deze vragen zullen wij uw website of webshop optimaliseren om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te behalen en zoveel mogelijk waardevolle online leads te genereren.

  • Wat is het conversiepercentage van uw website en hoe staat deze in verhouding tot gemiddelden uit uw branche?
  • Hoe gedragen bezoekers zich op uw website, waar stappen ze in of uit uw website?
  • Is de indeling van uw website of bestelproces ingericht op het behalen van meer conversie?
  • Welke elementen op uw website hebben invloed op het conversiepercentage?

AB en multivariate testen

Een belangrijk onderdeel van conversie optimalisatie is het uitvoeren van AB en multivariate testen. Middels deze testen worden er aan de hand van twee of meerdere versies van elementen of zelfs complete pagina’s getest welke leidt tot het hoogste conversiepercentage.

Bent u benieuwd of conversie optimalisatie voor uw website zou kunnen leiden tot meer conversie? Vraag dan nu onze gratis en vrijblijvende QuickScan aan. In deze gratis scan nemen wij uw website onder de loep in een uitgebreid rapport. Dit rapport zal u nieuwe inzichten bieden in uw website met betrekking tot online marketing.