Wanneer u producten en/of diensten aanbiedt in Groningen, is het belangrijk dat uw online marketing goed geregeld is. Online kanalen zijn namelijk niet meer weg te denken uit onze samenleving en de inkomsten uit online bronnen blijven jaar na jaar toenemen.

“Laat u online omzet liggen?”

Heeft u het gevoel dat u meer kunt halen uit uw website of webshop? Omdat u bijvoorbeeld niet goed gevonden wordt via zoekmachines of omdat uw website gewoonweg niet ‘lekker werkt’? Dan is het tijd voor een grondige analyse van uw online marketinginspanningen. Online marketingbureau yndenz kan u hierbij helpen. Vraag een vrijblijvende quickscan aan en ontdek hoe wij uw online marketing naar een hoger niveau kunnen tillen!

Online marketing bureau in Groningen

yndenz is als marketingpartner voor bedrijven in Groningen actief op alle vlakken van online marketing. Van webanalyse tot webdesign en van Search Engine Optimization (SEO) tot Socia Media Marketing (SMM), yndenz heeft de kennis en ervaring in huis om dit voor u tot een succes te maken. Wij werken bovendien voor klanten uit diverse branches en hebben ervaring met zowel websites als webshops.

Meer bezoekers én meer omzet

Bij het optimaliseren van de effectiviteit van uw website of webshop gaan wij altijd uit van een holistische benadering. Het uitgangspunt is hierbij het creëren van meer omzet met behulp van uw online inspanningen. Voor een bakker uit Groningen is het bijvoorbeeld essentieel dat mensen die in de buurt naar brood of banket zoeken bij hem uitkomen, terwijl een autodealer met luxe sportauto’s zich al gauw op heel Nederland wil richten.

“Haal het maximale uit uw website.”

Maar meer bezoeken aan uw website of webshop betekent niet automatisch meer omzet uit uw online inspanningen. Uw site moet bijvoorbeeld ook optimaal ingericht zijn op meer conversie. Dit betekent dat bezoekers van uw website getriggerd moeten worden om ook echt iets te kopen of om contact met u op te nemen. Wij richten ons daarom niet alleen op de technische kant van uw website, maar ook op de inhoud en het gebruiksgemak.

Uw online maatwerk partner in Groningen

Wanneer het om online marketing gaat, is er geen oplossing te bedenken die in elke situatie werkt. Ieder bedrijf, iedere branche en iedere website of webshop is namelijk anders. Daarom gaat yndenz altijd uit van maatwerk. Na een grondige analyse van de conditie van uw website en van de online concurrentie, zullen wij samen met u bepalen welke stappen er genomen dienen te worden om uw online doelen te verwezenlijken.