Het is belangrijk om de uitstraling van een webshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw business en potentiële klanten. Tevens is met name bij webshops conversie optimalisatie cruciaal (bezoekers de door u gewenste actie op uw website laten uitvoeren). yndenz beschikt over de nodige expertise om uw webshop zo te ontwikkelen dat deze zorgt voor meer bezoekers en meer conversie. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u een webshop krijgt die écht werkt.

Uitgebreid intakegesprek

Voor we beginnen aan de realisatie, nemen we graag de tijd om persoonlijk met u door te nemen wat uw wensen en eisen zijn voor de nieuwe webshop. Wat voor producten gaat u verkopen, wie is de doelgroep en wilt u de webshop bijvoorbeeld koppelen aan het kassasysteem van uw fysieke vestiging(en)? Op basis van dit gesprek kunnen wij bepalen welke functionaliteiten de webshop allemaal moet krijgen. Vervolgens kunnen we samen met u kiezen voor het Content Management Systeem (CMS) dat het best aansluit bij de gewenste functionaliteiten.

Magento shop

De meest gebruikte open-source webshop software wereldwijd, is Magento. Dit is een gebruiksvriendelijk CMS dat barst van de functionaliteit. yndenz heeft niet voor niets veel ervaring met dit specifieke CMS. Doordat Magento uiterst flexibel is, kunnen wij een Magento shop helemaal naar uw specifieke wensen realiseren. Echter, ook wanneer een ander CMS beter bij uw wensen en/of eisen past, dan zullen wij u hier altijd eerlijk over adviseren. Naast Magento hebben wij ervaring met verschillende andere e-commerce oplossingen.

Webshop design

Nadat besloten is welk CMS er gebruikt zal worden, kan er een schets gemaakt worden voor het design van de webshop. Hier kunt u zowel een partner voor inschakelen, als gebruik maken van de diensten van onze professionele webdesigners. Pas wanneer zowel het beoogde design als de benodigde functionaliteiten voor iedereen helder zijn, beginnen wij met de realisatie van uw nieuwe webshop.

SEO webshop

Wanneer de webshop eenmaal gerealiseerd is, is het natuurlijk belangrijk dat deze zoveel mogelijk relevante bezoekers aan gaat trekken, oftewel bezoekers die specifiek op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt. Aangezien yndenz in de kern gespecialiseerd is in online marketing, hebben wij alles in huis om de Search Engine Optimization (SEO) van uw webshop te verzorgen. Of het nu gaat om het bepalen van de juiste zoekwoorden, het schrijven van geoptimaliseerde teksten of het zogenaamde linkbuilding, yndenz kan het voor u verzorgen.

Bent u benieuwd naar hoe yndenz invulling kan geven aan uw webshop? Neem dan nu direct contact met ons op.