Is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam, maar weten potentiële klanten u niet te bereiken via uw website? Dan is de kans groot dat uw website niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines, terwijl uw concurrenten wél goed vindbaar zijn.

“Laat uw website optimaliseren en streef uw concurrentie voorbij.”

Online marketingbureau yndenz is uw partner als het gaat om SEO (Search Engine Optimization) voor bedrijven in de regio Amsterdam. Door uw website optimaal in te richten zorgen wij dat u uw concurrentie voorbijstreeft in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Opvolgend zal uw website meer relevante bezoekers ontvangen en zal uw omzet hierdoor toenemen.

Benieuwd waar de kansen voor uw website liggen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis QuickScan aan! Onze online marketing experts zullen uw website in dat geval aan een grondige inspectie onderwerpen en onze bevindingen zullen wij gratis met u bespreken.

Online marketing bureau in Amsterdam

Lokale vindbaarheid is voor veel bedrijven namelijk enorm belangrijk. Een potentiële klant is immers in de meeste gevallen eerder bereid om een product of dienst in de buurt aan te schaffen, dan om hier eerst een stuk voor te reizen. Daarom is het belangrijk dat u in uw vestigingsplaats beter gevonden wordt dan uw concurrentie. Door uw website technisch in topconditie te brengen en de inhoud van uw website af te stemmen op uw potentiële klanten én zoekmachines, zorgen wij dat u de nummer één van Amsterdam wordt.

Maar natuurlijk laten we het hier niet bij. Hoewel lokale vindbaarheid belangrijk is, kan het voor uw producten en/of diensten belangrijk zijn om ook landelijk en/of internationaal gevonden te worden. Onze SEO-specialisten kunnen u hierbij ondersteunen.

Meer bezoekers én meer omzet

Als uw partner in Amsterdam hanteren wij bovendien een holistische benadering op het gebied van online marketing. Het aantrekken van meer relevant verkeer is daarom slechts de eerste stap van ons omnichannel marketing model. Wanneer u het meeste rendement wilt halen uit uw website, moet u er namelijk tevens voor zorgen dat uw bezoekers converteren. Dat wil zeggen, dat zij actie ondernemen en bijvoorbeeld informatie aanvragen over een van uw diensten of een product bij uw kopen.

“Uw website hoort optimaal te presteren op alle vlakken.”

Daarom richten wij uw website niet alleen optimaal in voor zoekmachines, maar ook voor uw bezoekers. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor uw bezoekers alle belangrijke informatie gemakkelijk kunnen vinden en dat zij op een vloeiende manier door het afrekenproces van uw webshop geloodst worden. Op deze manier garanderen wij u het maximale rendement uit uw website of webshop.

Maatwerk zoekmachine optimalisatie Amsterdam

Ieder bedrijf is anders en geen website is hetzelfde. Zoekmachine optimalisatie in Amsterdam is bij ons daarom altijd maatwerk. Op basis van de uitkomsten van de QuickScan bepalen we, op basis van uw doelen en uw budget, samen de te volgen strategie. Het is bijvoorbeeld geen enkel probleem om onderdelen van uw website, zoals het design of het schrijven van teksten, onder te brengen bij een partner terwijl u op andere vlakken wel gebruikmaakt van de dienstverlening van yndenz.

Benieuwd waar uw kansen liggen op het gebied van online marketing? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met de specialisten van yndenz. Stel uw vraag via onze website of bel ons op 010 – 73 70 738.