Circa 150 jaar geleden liet Charles R. Darwin (1809-1882) de volgende, inmiddels alom bekende, woorden optekenen:

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change.”

Tot op de dag van vandaag raakt het voornoemde de kern van innovatie. Organisaties moeten zich aanpassen aan veranderende omstandigheden om te overleven. yndenz helpt hen daarbij!

Feiten en cijfers

Opgericht:2011
Hoofdkantoor:Capelle aan den IJssel
Aantal medewerkers:14
Doelgroep:MKB Nederland
Waardering medewerkers:9.2
Waardering klanten:9.4
Jaarlijkse groei:ten minste 10%
kameleon-adapt-2

Méér omzet en nieuwe klanten

yndenz is opgericht met als doel organisaties te helpen bij het online genereren van méér omzet en nieuwe klanten. Waarom? Steeds vaker oriënteren consumenten en bedrijven zich via internet op toekomstige aankopen, boekingen of partnerships. Een sterke online presence is vandaag de dag al essentieel en wordt in de toekomst alleen nog maar belangrijker.

Suboptimalisatie als valkuil

Ondanks goedbedoelde pogingen, slagen veel organisaties er niet (voldoende) in om het internet aan te wenden als een krachtig acquisitiemedium. Nagenoeg altijd blijkt suboptimalisatie de oorzaak te zijn. Slechts delen van het online proces worden geoptimaliseerd. En, een ketting is nu eenmaal slechts zo sterk als de zwakste schakel.

Wellicht herkent u zich in het volgende:

  • ik heb veel geld uitgegeven aan een nieuwe website, maar dat heeft me nog geen extra omzet opgeleverd;
  • ondanks dat mijn website tegenwoordig veel beter vindbaar is in Google, blijft omzetgroei achter;
  • iedere maand moet ik meer geld uitgeven aan Google Ads om mijn omzet op peil te houden.

Wat doen wij anders

Wij begrijpen dat een acquisitiemechanisme rendabel moet zijn. Uw inspanningen aan online marketing moeten meer geld opleveren dan dat zij kosten. Zo simpel is het. Al het andere is, kort door de bocht, slechts bijzaak. Om online marketing rendabel te laten zijn, moet volgens een gestructureerde en integrale aanpak worden gewerkt.

Onwetendheid over online marketing stelt kwaadwillende spelers in onze branche in staat om dienstverlening aan te bieden die (op zichzelf staand) niet zal renderen. Wij doen dat anders.

Bij yndenz maken we vooraf en cijfermatig onderbouwd, inzichtelijk hoe het momenteel is gesteld met uw online presence. Opvolgend wordt door ons een gedetailleerd werkplan opgesteld waarin is bepaald welke activiteiten wij gaan uitvoeren, wanneer wij die activiteiten gaan uitvoeren en hoeveel tijd we benodigd hebben voor die activiteiten. Onze voortgang is zo voor u te allen tijde inzichtelijk. Evenzo de resultaten uit onze inspanningen.

Wel zo eerlijk

Hebben wij er geen vertrouwen in dat onze inzet voor uw organisatie rendabel gaat zijn, dan hoort u dat van ons voordat we een samenwerking zijn gestart. Wel zo eerlijk!

QuickScan aanvragen

Bent naar benieuwd in hoeverre uw website of webshop voldoet aan de laatste regels, richtlijnen en inzichten op het gebied van online marketing? Vraag dan nu onze QuickScan aan en wij gaan voor u aan de slag!

pand-yndenz