Er kloppen regelmatig ondernemers uit de omgeving van Nijmegen bij ons aan met de vraag of het mogelijk is om meer uit online verkoopkanalen te halen. Zij merken bijvoorbeeld dat hun directe concurrenten online sterk vertegenwoordigd zijn en zijn bang om op dit vlak de boot te missen. Wat deze bedrijven gemeen hebben, is dat het hen ontbeert aan een gedegen online marketingstrategie. Vaak hebben ze bijvoorbeeld gehoord over SEO of SEA, maar hoe het effectief ingezet kan worden, dat weten ze niet. De experts van yndenz kunnen hierbij helpen. Zij zijn op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen het vakgebied online marketing en zij weten als geen ander hoe online marketing ingezet kan worden om als bedrijf succesvol te zijn.

“De experts van yndenz helpen u om online succesvol te zijn”

Online marketing bureau in Nijmegen

Wanneer u een online marketingpartner zoekt en u gevestigd bent in de regio Nijmegen, dan is het goed om te weten dat dit voor yndenz geen enkel probleem is. Wij zijn namelijk landelijk werkzaam en hebben klanten in vele regio’s en in een groot aantal branches. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en de wil en het vermogen om ons in te leven in uw business. Want met alleen SEO of SEA bent u er vandaag de dag niet, u moet rekening houden met verschillende kanalen en uw online strategie moet bijvoorbeeld ook perfect aansluiten op uw offline marketingstrategie.

Meer bezoekers én meer omzet

De sleutel tot succesvolle online marketing, is het aantrekken van de juiste bezoekers voor uw website. Wanneer u potentiële klanten aantrekt op het moment dat zij op zoek zijn naar de producten en/of diensten die u aanbiedt, dan is de kans immers groot dat zij tot aankoop over zullen gaan. Dit kunt u bereiken door uw website te optimaliseren voor zoekmachines of door gericht te adverteren in zoekmachines of op social media.

“Hoe zorgt u dat u bezoekers omzet in conversies?”

Maar met alleen bezoekers bent u er nog niet. Want een website die veel bezoekers trekt, hoeft immers niet voor veel omzet te zorgen. Daarom is het belangrijk om uw website in te richten op een manier die de kans vergroot dat bezoekers ook echt tot aankoop over zullen gaan. Dit wordt conversieoptimalisatie genoemd. yndenz heeft experts in huis die u op dit vlak kunnen ondersteunen.

Uw online maatwerk partner voor de omgeving Nijmegen

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen is er veel mogelijk op het gebied van online marketing. Wat er allemaal mogelijk is en wat er voor u van toepassing is hangt onder andere af van uw branche, de concurrentie binnen uw branche en de staat van uw huidige website. Online marketing is daarom geen exacte wetenschap en altijd maatwerk. Bij yndenz hebben we daarom geen standaard pakketten, maar ontvangt u altijd een offerte op maat. Maak kennis met ons door ons online contactformulier in te vullen of door ons vandaag nog te bellen.