Onder online marketing Almere verstaan wij meer dan alleen SEO (zoekmachine optimalisatie). Goed gevonden worden in de zoekmachines is een goede start, maar er is meer nodig om ons doel te bereiken.

“Wij willen meer opleveren dan dat wij kosten.”

Wij zeggen altijd dat wij meer moeten opleveren, dan dat wij kosten voor onze klanten. Tot op heden is dit altijd gelukt. Niet in de laatste plaats omdat wij altijd twee stappen harder zetten dan de rest.

SEO Almere is slechts het begin

Het optimaliseren van de website voor zoekmachines noemen wij SEO. Dit staat voor Search Engine Optimization.

Dit gaat ervoor zorgen dat uw website of webshop meer verkeer gaat aantrekken. Maar dan? Daar houdt het voor ons niet op.

Stijging in het organische verkeer is voor ons niet meer dan een aangename statistiek!

Full-service online marketing Almere

Voor ons is, naast het aantrekken van meer verkeer, het ook belangrijk dat de website de bezoekers weet te converteren.

Wij houden ervan om een website zo in te richten, dat bezoekers ‘aan de hand’ worden geleid door het acquisitieproces. Dit zorgt er namelijk voor dat bezoekers sneller geneigd zijn om klant te worden.

“Design en trustbuilders zorgen voor vertrouwen bij bezoekers.”

Een website moet naast een functioneel design, ook een lust voor het oog zijn. Dit, aangevuld met trustbuilders als kwantitatieve beoordelingen van klanten, zorgt voor een vertrouwd gevoel bij de bezoeker.

Wanneer al deze punten in orde zijn, zal er niet alleen meer verkeer worden aangetrokken, maar zal tevens het conversiepercentage van de website verbeteren. Dit noemen wij een WIN-WIN situatie voor u als klant!

SEO QuickScan van uw website

Voor veel bedrijven is het begrip SEO en online marketing vaag. Dit begrijpen wij als geen ander en hebben om deze reden een tweetal QuickScans in het leven geroepen.

“Onze QuickScans zijn een complete roadmap door SEO-land.”

Zowel onze gratis, als onze betaalde QuickScan is zeer uitgebreid en stellen wij handmatig op. Wij beoordelen uw website op een behoorlijk aantal SEO-technische punten, gebruiksvriendelijkheid en design.

De betaalde QuickScan gaat nóg een stap verder. Hierin bekijken wij ook uw positie ten opzichte van online concurrentie en bestuderen wij uw Google Analytics-gegevens en stellen eventuele verbeterpunten voor uw Google AdWords campagne op.

Tevens helpen wij u bij het doorvoeren van de eerste verbeterpunten op de website!

Online marketingbureau Almere

Wilt u graag in contact met ons komen, dan kunt u gebruik maken van ons online contactformulier of ons bellen op het telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738. Dit mag voor een kennismaking, een vraag of wat dan ook. Wij helpen u graag verder!