Voor online marketing in Maastricht gelden dezelfde regels als voor de rest van het land.

Als je gevonden wilt worden én nieuwe klanten wilt realiseren, zal de website moeten worden geoptimaliseerd voor zoekmachines en klantvriendelijk worden ingericht.

Wanneer deze twee punten beide optimaal zijn uitgevoerd, zal de omzet vanuit de website ook optimaal stijgen.

“Ons doel is om méér op te leveren dan wij kosten.”

Wij staren ons niet blind op bezoekersaantallen. Wat voor ons telt is dat wij méér geld opleveren dan wij kosten.

Daar werken wij graag twee stappen harder voor!

Internationale SEO Maastricht

Als meest zuidelijke stad van Nederland is voor bedrijven in Maastricht de meertaligheid van hun website vaker van belang dan in andere delen van het land.

Immers wil je graag goed gevonden worden in de buurt. Echter betekent ‘in de buurt’ in Maastricht direct de landsgrenzen over.

“Internationale SEO, hoe pakt u dit aan?”

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om de website in verschillende talen te vertalen. In het geval van Maastricht zou Frans en Duits volstaan. Uiteraard dienen ook de vertaalde pagina’s geoptimaliseerd te worden voor zoekmachines. Tot slot is het van belang dat de de snelheid van de website in het beoogde land voldoende snel is.

Vanzelfsprekend kan online marketing in Maastricht ook alleen op nationaal niveau worden toegepast. Hierin verschillen de regels niet van andere regio’s, ondanks de zuidelijke ligging van Maastricht.

De huidige staat van uw website

Wilt u graag weten hoe uw huidige website ervoor staat? Hoe u op dit moment wordt gevonden en wat voor verbeterpunten er zijn voor uw website?

“Onze QuickScan geeft u een volledig beeld van uw website!”

Onze QuickScan is eigenlijk helemaal niet zo snel. Wij controleren uw website op een behoorlijk aantal aspecten die van invloed zijn op de vindbaarheid van uw website.

Daarbij kijken wij ook nog eens naar het design en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Hierdoor krijgt u een compleet beeld van waar uw website staat en waar er nog verbeterpunten bestaan.

Online marketingpartner Maastricht

Bent u geïnteresseerd in een (gratis) QuickScan of heeft u een vraag omtrent online marketing of SEO Maastricht? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het algemene telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738. Wij helpen u graag verder, ook als u (nog) geen klant bent!