Bij online marketing Arnhem wordt al snel gedacht aan zoekmachine optimalisatie voor de omgeving Arnhem, oftewel lokale SEO. Wij zien online marketing echter als een veel breder vraagstuk.

“Voor ons is online marketing het behalen van méér omzet voor onze klanten!”

Het optimaliseren van een website of webshop voor zoekmachines is slechts een onderdeel van het geheel. Zorgen dat de bezoekers daadwerkelijk converteren tot klant is hetgeen wat voor ons het belangrijkst is.

Toepassen van SEO Arnhem

Hoewel het ‘slechts’ een deel is van het geheel, wilt dit niet zeggen dat SEO geen heel belangrijk onderdeel is. Integendeel zelfs! Het aantrekken van een nieuwe stroom bezoekers is voor lokale, nationale en internationale SEO van groot belang.

Meer verkeer aantrekken komt eigenlijk simpelweg neer op hogere positioneringen halen op belangrijke zoekwoorden in zoekmachines als Google. Maar hoe? Dat is waar onze uitgebreide ervaring van pas komt.

Door de website technisch te optimaliseren, aansprekende tekstuele content te schrijven en landingspagina’s in te richten zijn de eerste stappen gemaakt. Daarnaast dient er structureel aan het verhogen van de autoriteitswaarde te worden gewerkt door het linkprofiel te blijven verbeteren.

De finishing touch van online marketing

Het tweede deel van online marketing is het zodanig inrichten van de website dat bezoekers worden omgezet tot (potentiële) klant.

Bezoekers worden graag geleid door een website.

Een bezoeker wil ‘aan de hand’ door een website worden geleid. Zodra een bezoeker moet zoeken naar wat ze willen, zullen ze eerder geneigd zijn af te haken.

Een website op de meest logische manier inrichten met eenvoudige conversiemogelijkheden is waar wij sterk in zijn.

Hiernaast doet uiteraard ook het uiterlijk en de aanwezige trustbuilders iets met de bezoeker. Een mooi design, gecombineerd met trustbuilders als ervaringen van klanten, zal de bezoeker een vertrouwd gevoel geven. Ook hierdoor zullen ze eerder geneigd zijn klant te worden.

Het topje van de ijsberg die online marketing heet

Online marketing gaat voor ons nog veel dieper dan dit, maar alle informatie is helaas niet in één pagina samen te vatten.

“Wij maken u graag wegwijs in de wereld van online marketing.”

Met onze QuickScan, die eigenlijk helemaal niet zo snel is voor ons, kunnen wij een document voor u opstellen waarin alle aspecten van online marketing worden besproken. Uw website wordt handmatig door ons gecontroleerd en er zal in kaart worden gebracht wat de huidige staat is en waar er kansen liggen om de website te verbeteren.

U kunt onze (gratis) QuickScan aanvragen via deze pagina.

Voor vragen omtrent online marketing in Arnhem kunt u gebruikmaken van ons online contactformulier. Tevens mag u ons gerust bellen op ons telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738.