Ook in de regio Assen merken steeds meer bedrijven dat zij online minder presteren dan dat zij zouden willen. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat de online concurrentie is toegenomen of doordat de eigen website of webshop niet optimaal is ingericht. Hierdoor loopt men klanten en omzet mis. Door middel van een gedegen online marketingstrategie kan dit scenario voorkomen worden. Als uw online marketingpartner kan yndenz u hierbij helpen.

“yndenz helpt u bij het opstellen en uitvoeren van een gedegen online marketingstrategie.”

Online marketing bureau yndenz ook actief in Assen

Bent u op zoek naar een online marketingbureau in de regio Assen die ervaring heeft met uw specifieke branche? Dan is het goed om te weten dat yndenz reeds actief is in een groot aantal branches door heel het land, dus ook in Assen! Daarnaast hebben wij ervaring met organisaties van verschillende grootten. Of het om een website of een webshop gaat maakt bovendien niet uit. Omdat wij altijd uitgaan van een omni-channel benadering, hebben wij specialisten in huis die u kunnen helpen met ieder facet van online marketing. Denk aan webdesign, SEO, SEA, social media, copywriting en webanalyse.

Meer bezoekers én meer omzet

Het is een fabel dat het aantrekken van meer bezoekers voor uw website ook automatisch leidt tot meer omzet. U dient namelijk in eerste instantie meer relevante bezoekers aan te trekken. Dit zijn mensen die op zoek zijn naar de goederen of diensten die u specifiek aanbiedt. Wanneer u deze mensen weet aan te trekken is de kans dat deze bezoekers converteren het grootst. Wij kunnen u op dit vlak helpen met een professionele SEO- en/of SEA-campagne. Door uw website en advertenties te optimaliseren op basis van zoektermen die uw potentiële klanten gebruiken wanneer zij op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt, vergroot u de kans dat relevante bezoekers hun weg weten te vinden naar uw website of webshop.

“Het is een fabel dat meer online verkeer automatisch leidt tot meer omzet.”

Daarnaast is het belangrijk dat relevante bezoekers op uw website kunnen vinden wat zij nodig hebben. Uw website dient daarom optimaal afgestemd te zijn op gebruikers. Dit noemen wij conversieoptimalisatie. Voor een webshop is het bijvoorbeeld belangrijk dat de producten een duidelijke beschrijving hebben, dat bezoekers gemakkelijk de producten kunnen vinden die zij zoeken en dat het afrekenproces vloeiend verloopt. yndenz kan u hierbij ondersteunen.

Uw online maatwerk partner voor de omgeving Assen

yndenz is als online marketingpartner actief in heel Nederland. Dit betekent dat bedrijven uit de regio Assen ook van onze expertise kunnen profiteren. Hoe wij u kunnen helpen hangt af van uw doelstellingen. Online marketing is in onze optiek namelijk altijd maatwerk. Dit betekent dat wij geen vaste pakketten hebben, maar dat u van ons altijd een offerte op maat ontvangt. Leg uw wensen daarom vandaag nog aan ons voor en ontdek hoe onze aanpak uw online marketing naar een hoger niveau kan tillen.

Voor vragen over online marketing in Assen kunt u gebruikmaken van ons online contactformulier. Tevens mag u ons gerust bellen op telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738.