Search Engine Advertising staat voor het adverteren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Tegen betaling wordt een advertentie tussen de zoekresultaten geplaatst met als doel meer bezoekers naar uw website te leiden. Het voordeel ten opzichte van conventionele advertenties, is dat mensen uw advertentie zien wanneer zij zoekwoorden gebruiken die aan uw producten en/of diensten zijn gerelateerd. De kans is dus groot dat deze mensen ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Bij deze vorm van zoekmachine marketing wordt er bovendien pas betaald als er ook daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt.

Succesvol adverteren in zoekmachines

Belangrijk bij Search Engine Advertising is dat de campagnes goed worden opgebouwd om te voorkomen dat er teveel kosten worden gemaakt en er zo een suboptimaal rendement wordt behaald. Gedurende het optimaliseren van de advertentiecampagnes door yndenz zullen de kosten per klik (CPC) dalen en zal het aantal conversies stijgen. Hierbij letten onze specialisten onder andere op het gebruik van de juiste zoekwoorden, het correct instellen van de doelstellingen/conversies en op de optimale biedstrategie.

Wilt u uw SEA, bijvoorbeeld op basis van Google Ads, uitbesteden? Vraag dan nu de gratis en vrijblijvende QuickScan aan!