Op zoek naar een partner voor online marketing in Emmen? Online marketing wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Uiteraard is dit in de omgeving van Emmen niet anders.

Hoe wordt u nou écht goed vindbaar in Emmen (en Nederland)?

Door het correct toepassen van SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, zal uw website steeds beter vindbaar worden online. Echter stopt het daar niet voor ons, maar begint het hier pas…

… De echte uitdaging zit hem voor ons in het genereren van meer online omzet!

Van SEO Emmen naar meer omzet

Om meer omzet te kunnen genereren vanuit uw website, zijn er naast meer bezoekers vanuit Google aantrekken, nog een aantal zaken belangrijk.

Zo dient uw website in de eerste plaats een vertrouwd gevoel te geven aan de bezoeker. Door een modern design en het tonen van trustbuilders en ervaringen van klanten, is er al een grote stap gezet.

Ten tweede is het van belang dat de website zo wordt ingericht dat het voor de bezoeker zo eenvoudig mogelijk is om te vinden wat hij zoekt én direct actie kan ondernemen. Immers laten bezoekers van websites zich graag leiden.

Tot slot is het belangrijk dat de leads die worden gegenereerd vanuit de website een snelle opvolging krijgen. Het moderne leven is snel, waarin de concurrent, als hij adequater reageert, er wellicht met de omzet vandoor gaat.

Uitgebreide QuickScan

Om de huidige staat en vindbaarheid van uw website in kaart te brengen, hebben wij een QuickScan ontwikkeld. In dit uitgebreide document lopen wij handmatig uw website door. Voor ieder aspect op het gebied van online marketing stellen wij verbeterpunten voor u op.

Tevens ontvangt u in dit document tips op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid!

“Wat u dit kost? Slechts een kopje koffie!”

Juist, u leest het goed. De gratis versie van onze QuickScan is uitgebreid en bevat zeer waardevolle informatie omtrent het optimaliseren van uw website. En, sommigen verklaren ons voor gek, maar het kost u slechts een kop koffie en een paar uur van uw tijd om de QuickScan te bespreken!

Online marketingpartner Emmen

Met onze QuickScan vertellen wij u graag wat wij doen en wat wij wellicht voor uw bedrijf kunnen betekenen. Echter, kunt u ook ‘gewoon’ contact met ons opnemen voor een kennismaking of een vraag omtrent online marketing. Wij staan graag voor u klaar! U kunt ons bereiken via het online contactformulier en via het telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738.