Bij het zoekwoord ‘SEO Eindhoven‘ wordt er natuurlijk zoekmachine optimalisatie voor de regio Eindhoven bedoeld. Maar SEO zien wij net even wat anders dan veel anderen. Wij trekken het breder dan alleen zoekmachine optimalisatie.

“Meer verkeer aantrekken via zoekmachines is voor ons niets meer dan een aangename statistiek.”

Ons doel is namelijk om uw omzet toe te laten nemen; meer klanten genereren via uw website!

Hoe wij dat doen? Wij brengen eerst de huidige staat van uw website in kaart en stellen daar een plan voor op. Dit plan moet ervoor gaan zorgen dat het verkeer via zoekmachines stijgt, maar uw website wordt ook zo ingericht dat bezoekers daadwerkelijk gaan converteren via uw website.

Uw website gaat als het ware voor u werken. Het wordt een gedegen acquisitiemechanisme die mensen weet te overtuigen om uw product of dienstverlening af te nemen.

Ga de strijd aan met uw online concurrenten

Of u nu vooral lokaal, nationaal of internationaal gevonden wilt worden, u heeft te maken met online concurrentie. Bij ieder van de drie gelden er andere regels.

Lokale SEO in Eindhoven is er vooral op gericht om klanten te bereiken in de directe omgeving. Zaken die hierbij helpen is het juist inrichten van het Google Plus profiel, het verzamelen van reviews en het schrijven van specifieke landingspagina’s.

Nationaal gevonden worden gaat een stapje verder. Uw website dient volledig te worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Aan de voorkant van de website moet alles goed bereikbaar zijn, maar ook de technische achterkant van de website dient correct te worden opgebouwd. Tevens is het belangrijk om autoriteitswaarde op te bouwen door het schrijven van unieke content en het verkrijgen van een positief linkprofiel.

Internationale SEO gaat zelfs nog een stap verder. Uw website dient niet alleen gevonden te worden in Google, maar ook Bing, Yahoo en Baidu zijn veelgebruikte zoekmachines in het buitenland. Daarbij dient de snelheid van uw website in ieder land in orde te zijn.

Maatwerk online marketing Eindhoven

Geen enkele website is hetzelfde. Datzelfde geldt voor de wens van de klant.

“Wij geloven niet in het aanbieden van vaste ‘voordelige’ pakketten.”

Wij zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening alleen het maximale rendement kan behalen als het volledig is toegespitst op uw situatie en wensen.

Gratis QuickScan

Om de huidige staat van uw website in kaart te brengen, bieden wij een QuickScan aan. In dit document verzamelen wij gegevens rondom de huidige staat van uw website op het gebied van SEO, design en gebruiksvriendelijkheid.

Tevens staat het document vol met verbeterpunten om uw website direct beter vindbaar te maken. Het mooie voor u is dat deze QuickScan gratis wordt uitgevoerd en bij u op locatie wordt besproken. Het kost u slechts een kop koffie!

Uw partner in online marketing Eindhoven

Mocht u benieuwd zijn naar onze dienstverlening of heeft u een vraag omtrent SEO in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website of bel ons op het telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738. Wij zijn u graag van dienst!