Op zoek naar een full-service online marketingbureau in Den Haag? yndenz is dé SEO partner in regio Den Haag!

Steeds meer bedrijven in de regio Den Haag gaan het belang van SEO werkzaamheden inzien. Het is dan ook niet voor niets dat online marketing in het algemeen op vele bedrijfsagenda’s staan. Maar hoe komt u nu daadwerkelijk bovenaan in de zoekresultaten? En hoe zorgt u ervoor dat uw website daadwerkelijk rendeert?

SEO op verschillende niveau’s

Uw vindbaarheid kunt u op verschillende niveau’s stimuleren. Zo kunt u werken aan uw lokale SEO (direct in de omgeving van Den Haag), aan de nationale vindbaarheid van uw website en aan de internationale vindbaarheid van uw website. Voor een ieder van deze niveau’s gelden specifieke ‘spelregels’, welke wij hieronder kort zullen toelichten.

Lokale SEO in regio Den Haag

Het eerste niveau waarop u uw vindbaarheid kunt verbeteren is in uw directe omgeving. Dit, zodat iedere potentiële klant in de regio Den Haag u tenminste meeneemt in zijn of haar overweging. Deze lokale vorm van SEO wordt vaak verbeterd door het onder andere correct instellen van uw Google Maps vermelding, het verkrijgen van reviews en het schrijven van specifieke landingpagina’s.

Nationale vindbaarheid van uw website

Om uw nationale online vindbaarheid (SEO) op orde te krijgen dient de techniek achter uw website en de aanwezige content volledig op orde te zijn. Tevens dient uw website daadwerkelijk autoriteitswaarde op te bouwen. Werkzaamheden die hieraan bijdragen zijn het schrijven van unieke content en het verkrijgen van waardevolle links.

Internationale SEO

Waar u nationaal vrijwel alleen te maken heeft met Google als zoekmachine, is dit internationaal niet het geval. Hierdoor krijgt u niet alleen te maken met de SEO richtlijnen van Google, maar ook die van Bing, Yahoo en Baidu. Daarnaast is ook de snelheid van uw website in de diverse landen van groot belang.

Conversie van groot belang na vindbaarheid

Enkel het aantrekken van zoveel mogelijk juiste bezoekers is geen doel op zich. Deze leveren immers alleen meer omzet op wanneer er conversie plaatsvindt van anonieme bezoeker tot ‘lead’ of klant. Als ook deze stap gemaakt wordt, kan uw website daadwerkelijk gaan fungeren als acquisitiemechanisme.

“Voor het behalen van meer omzet dient uw online marketingproces sluitend te zijn.”

Online marketingpartner Den Haag

Samen met onze klanten bekijken wij altijd welke online marketing werkzaamheden benodigd zijn om uw doelstellingen te behalen. Iedere samenwerking is dan ook een stukje maatwerk om te zorgen voor het optimale resultaat uit uw website.

Benieuwd voor welke klanten wij reeds werken in de omgeving Den Haag? Of heeft u interesse in een gratis en vrijblijvende QuickScan van uw website? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738