Ook voor bedrijven in Leeuwarden, de prachtige hoofdstad van Friesland, wordt omzet uit online kanalen steeds belangrijker. Wilt u er zeker van zijn dat u het maximale uit uw online inspanningen haalt, dan is het belangrijk dat uw online marketing optimaal geregeld is.

“Hoe presteert u ten opzichte van de concurrentie?”

Laat uw website of webshop daarom gratis en vrijblijvend analyseren door yndenz. Bij een gratis QuickScan lichten wij uw website door op technisch vlak, op het gebied van content én op het gebied van gebruiksgemak. Daarnaast analyseren wij hoe u presteert in vergelijking met uw (online) concurrenten. Onze bevindingen bespreken we vervolgens bij u op locatie in Leeuwarden.

Online marketing bureau in Leeuwarden

Wij begrijpen dat de keuze voor een online marketing partner niet over één nacht ijs gaat. Daarom is het goed om te weten dat yndenz landelijk actief is en wij ervaring hebben met websites en webshops uit diverse branches en van verschillende groottes. Onze benadering is volledig, persoonlijk en professioneel. Zo hebben wij voor elk aspect van uw website minimaal één specialist in huis. Of het nu gaat om de techniek achter uw website, de content zoals teksten en afbeeldingen of het gebruiksgemak.

“Een online marketing partner kiest u niet zomaar.”

Meer bezoekers én meer omzet

De meeste ondernemers die wij spreken in Leeuwarden, vragen ons hoe zij meer bezoekers naar hun website of webshop kunnen trekken. Zij denken, vaak onterecht, dat meer bezoekers ook automatisch leiden tot meer omzet uit online inspanningen. yndenz richt zich als online marketingbureau echter nooit alleen op meer bezoekers of meer naamsbekendheid, maar kiest in plaats daarvan voor een omnichannel benadering die uiteindelijk altijd leidt tot meer omzet uit online kanalen.

Wanneer uw website bijvoorbeeld niet optimaal is ingericht voor bezoekers, zult u nooit het maximale rendement uit toegenomen bezoekersaantallen halen. yndenz richt zich daarom op alle aspecten van online marketing. In de sectie diensten op onze website kunt u lezen welke activiteiten wij op dagelijkse basis uitvoeren voor onze klanten. U kunt bijvoorbeeld denken aan webanalyse, SEO, SEA, conversie optimalisatie, copywriting en web development. Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Uw online maatwerk partner in Leeuwarden

In onze visie is online marketing maatwerk. Bij ons vindt u daarom geen vooraf gedefinieerde pakketten, omdat er geen oplossing bestaat die voor iedereen optimaal werkt. Gaat u een samenwerking met yndenz aan, dan zullen we op basis van een grondige analyse, gezamenlijk bepalen wat de beste online marketingstrategie is. Dus wilt u online presteren op topniveau? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende quickscan aan en start met stijgen!