Wilt u graag uw kennis bijspijkeren of nieuwe ideeën opdoen op het gebied van online marketing? Bezoek komend jaar dan (een van de) online marketing events. Veel online marketing evenementen in Nederland zijn voornamelijk bedoeld voor experts, zoals communicatieadviseurs, SEO-specialisten en marketeers. Gelukkig kunt u in 2019 ook als zzp’er of ondernemer bij verschillende events terecht voor meer informatie en inspiratie.

YoastCon – 7 en 8 februari 2019

YoastCon is een tweedaags online marketing event in Nijmegen die draait om zoekmachineoptimalisatie. Verschillende SEO-experts geven inspirerende presentaties inclusief praktische tips om zelf toe te passen. Leer over het effectief uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek, het optimaliseren van SEO-teksten, het gebruiken van de Yoast plugin en hoe u uw website zowel technisch als inhoudelijk het best in kunt richten.

Leadgeneration in 1 day – 19 februari 2019

Het event ‘Leadgeneration in 1’ day in Leusden staat in het teken van het genereren van nieuwe leads. Tijdens deze dag worden diverse inspirerende cases besproken, waardoor u meer inzicht krijgt in hoe u nieuwe klanten kunt binnenhalen.

B2B Marketing Forum – 19 maart 2019

Emerce organiseert de tiende editie van het B2B Marketing Forum in Maarssen. Het B2B event draait om inspiratie, leren en netwerken. Samen met marketing-, communicatie- en salesmanagers gaat u deze dag in op onderzoek en verschillende cases. De veranderingen van B2B marketing van vroeger en nu, zowel online als offline, komen hierbij ook aan bod.

Digital Marketing Live! – 27 juni 2019

Een van de grootste online marketing events in Nederland is Digital Marketing Live! In Amsterdam. Tijdens dit event leert u over een heleboel facetten van digitale marketing, advertising én interactieve media door middel van interviews, discussies, pitches en workshops.

Groothandel E-commerce Event – 7 november 2019

Het Groothandel E-commerce Event in Rotterdam is speciaal voor distributeurs, fabrikanten, importeurs en ondernemers met een B2B website of webshop. Tijdens dit event gaat u dieper in op het aankoopproces van de zakelijke inkoper en leert u over mogelijkheden en ontwikkelingen in de toekomst.

Hulp van online marketingbureau yndenz

Bent u op zoek naar een goede online marketing partner die met alle aspecten van online marketing voor uw organisatie aan de slag kan? yndenz denkt graag met u mee! Wij hebben de expertise in huis om u onder andere te ondersteunen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, webdesign en technische aanpassingen aan uw website of webshop. Voor meer informatie of advies kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)10 – 73 70 738 of via het contactformulier op onze website.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing, kunt u yndenz volgen op Facebook of LinkedIn. Doordat wij geregeld de meest recente en relevante tips, weetjes, trends en nieuwtjes delen, hoeft u hier zelf niet meer naar op zoek te gaan!

Stel uw vraag aan yndenz

Heeft u zelf een specifiek onderwerp in gedachten waar u graag meer over zou willen weten? Dan kunt u dit altijd doorsturen naar nieuws@yndenz.com. In een volgend artikel besteden we dan graag wat tijd om uw onderwerp of vraag uit te lichten of te beantwoorden.