Online marketingbureau yndenz heeft middels het benefiet-diner ‘Koken voor Vrienden’ een financiële bijdrage kunnen leveren aan de Voedselbank Rotterdam. Door Lions Club Rotterdam werd op 12 april jongstleden het voornoemde fundraising event georganiseerd met als doel het inzamelen van geld voor hulpbehoevende gezinnen in de omgeving van Rotterdam. Gedurende een zeer geslaagde avond, alwaar 130 gasten aanwezig waren, is maar liefst €23.750,- bijeengebracht!

Kookworkshop Herman den Blijker

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Voedselbank organiseerde Lions Club Rotterdam een veiling. Een totaal van 22 unieke kavels werd ingebracht. Om de kavels te bekostigen is een beroep gedaan op sponsoren die een onbaatzuchtige bijdrage aan de maatschappij hoog in het vaandel dragen. Kavel 18, een kookworkshop voor 8 personen met Herman den Blijker, is tot stand gekomen door de gift van online marketingbureau yndenz. Het kavel heeft uiteindelijk €1.150,- opgebracht! Aan het einde van de veiling is de opbrengst als donatie overhandigd aan de Voedselbank Rotterdam.

Activiteiten Voedselbank

In de regio Rotterdam worden door de Voedselbank Rotterdam elke week 7.600 voedselpakketten uitgedeeld aan duizenden gezinnen die niet kunnen voorzien in hun primaire voedselbehoeften. Het voedsel in de pakketten wordt geschonken door voedselproducenten, bakkers en dergelijke. De financiering van de verdere operatie berust onder andere op giften van bedrijven en particulieren en donaties door organisaties zoals de Lions Club. Het samenstellen en distribueren van de pakketten wordt volledig verzorgd door vrijwilligers.

Bijdrage Voedselbank

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het goede werk van de Voedselbank? Bekijk dan nu de verschillende manieren om hulp te bieden.