Zaterdag 27 juni 2015 heeft de derde editie plaatsgevonden van de jaarlijkse drakenbootrace in Nijkerk. Ook dit jaar heeft online marketingbureau yndenz weer een team gevormd met haar zakelijke partner Regiowebgids Nijkerk. De race, waarvan de opbrengst traditiegetrouw gaat naar Stichting KiKa, mocht 18 deelnemende teams verwelkomen. De donaties van velen hebben ertoe geleid dat een cheque van maar liefst €18.000,- kon worden overhandigd aan Stichting Kika!

Team Regiowebgids Nijkerk / yndenz

Het team dat voor de afgelopen editie van de drakenbootrace werd geformeerd door Regiowebgids Nijkerk en yndenz, was wederom sterk, enthousiast en vooral erg gezellig! Op alfabetische volgorde namen, naast de door de organisatie geleverde stuurman, de onderstaande personen plaats in de boot.

1) Ben Buiks
2) Matthijs van Eijzeren
3) Dennis Eschmeijer
4) Lennart ter Harmsel
5) Gido Manders
5) Henk Sonneveld
6) Rob Sonneveld (captain)
7) Simone Sonneveld (trommel)
8) Ron Woudenberg

Winnaars puppyfinale!

Voor het derde jaar op rij was het team van de Klompenwokkels de sterkste equipe en wisten zij ‘Drakenbootrace Nijkerk 2015’ op hun naam te schrijven. Uiteraard feliciteren wij de Klompenwokkels met de door hen behaalde overwinning! Als tweede eindigde het team van TB Grond- en sloopwerk en de derde en laatste plaats op het podium werd ingenomen door het team van idLED.

Ons eigen team leverde indrukwekkende prestaties, maar schoot in de race die toegang zou geven tot de kwartfinales helaas net wat tekort. In de kwartfinales waren de zes sterkste teams vertegenwoordigd. De teams die niet tot de laatste zes behoorden, kwamen uit in de puppyfinale. Met stevige overmacht wist het team van Regiowebgids Nijkerk / yndenz de puppyfinale te winnen, waardoor de in het afgelopen jaar behaalde titel kon worden geprolongeerd!