Vanochtend is door het management van yndenz het contract ondertekend waarmee het online marketingbureau uit Capelle aan den IJssel zich als sponsor verbindt aan het tweede team van voetbalclub Gemengd Oranje Zwart, beter bekend als GOZ 2. yndenz zal tenminste de aankomende twee seizoenen (2013-2014 en 2014-2015) GOZ 2 steunen. Gemengd Oranje Zwart, opgericht op 17 april 1949, vindt haar oorsprong in het Zuid-Hollandse dorp Mijnsheerenland.

Afgelopen seizoen heeft GOZ 2 een vierde positie in de competitie weten te behalen. Door de inzet van velen heeft er dit jaar een ware professionalisering van het team plaatsgevonden. Zowel spelers, trainers als indirect betrokkenen verwachten dat GOZ 2 dit voetbaljaar als kampioen gaat afsluiten. yndenz draagt hier graag haar steentje aan bij!

yndenz sponsor goz 2 | online marketingbureau | yndenz

Het logo van yndenz zal terug te vinden zijn op de achterkant van het jasje dat toebehoort aan het presentatiepak van GOZ 2. Het presentatiepak zal de aankomende twee jaren door het het team worden gedragen naar haar wedstrijden. Tevens zal het logo van yndenz schitteren op de voorkant van het thuisshirt.

Nu de sponsorovereenkomst formeel is, zullen zowel het thuistenue als de presentatiepakken zo snel mogelijk worden bedrukt. Nog vóór de eerste competitiewedstrijd zijn de kledingstukken beschikbaar. Zorg dat u de Facebook pagina, Twitter pagina of nieuwspagina van deze website de aankomende periode scherp in de gaten houdt voor foto’s en updates aangaande het sponsorschap van yndenz en de resultaten van GOZ 2!