De afgelopen weken hebben wij een aantal artikelen geschreven over het belang van goede content. De focus lag hierbij met name op het schrijven van unieke content en het ontwikkelen van landingspagina’s. Echter, ook foto’s, video’s en illustraties vormen belangrijke content die zeker niet mag worden verwaarloosd. Een goede foto zegt immers meer dan duizend woorden. Daarbij dragen goede, professionele foto’s bij aan de uitstraling en het online rendement van uw website.

Drone fotografie

Een van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van fotografie voor websites, is drone fotografie. Met behulp van een drone met camera wordt het namelijk mogelijk om op betaalbare wijze zeer professionele luchtfoto’s of -video’s te laten ontwikkelen. Door gebruik van een drone kunnen in één keer opnamen worden gemaakt van een grote oppervlakte en vanuit een uniek perspectief. Denk bijvoorbeeld aan opnamen van uw bedrijfspand, uw volledige bedrijfsterrein, een evenement en dergelijke. Met drone fotografie creëert u unieke content die uw concurrentie zeer waarschijnlijk nog niet heeft!

Drone huren

Natuurlijk was het tot voor kort ook mogelijk om luchtfoto’s of -video’s te laten maken, alleen waren daar nogal wat nadelen aan verbonden. Vaak werd namelijk een helikopter, sportvliegtuigje of heteluchtballon ingezet, waarmee lastig het juiste perspectief en het juiste detailniveau kon worden behaald. Daarnaast waren dergelijke oplossingen bijzonder prijzig en kwam er nogal wat regelwerk bij kijken. De voordelen van drone fotografie zijn nagenoeg eindeloos. Zo kan een drone overal opstijgen en landen, kan er zeer dichtbij het te fotograferen object worden gevlogen en is een drone haast geruisloos. En, het grootste voordeel is nog wel dat een drone huren erg betaalbaar is.

DJI Phantom 2 drone met camera

Om in de behoefte van drone fotografie te voorzien, is online marketingbureau yndenz een samenwerking aangegaan met een professionele drone piloot. Onze drone piloot maakt gebruik van een DJI Phantom 2 drone; één van de meest geavanceerde drones die momenteel beschikbaar is. Deze drone, een zogenaamde ‘quadcopter’, is uitgerust met vier rotors die ervoor zorgen dat de drone op uiterst precieze wijze kan worden bestuurd. De drone beschikt over een camera die foto’s kan maken tot maar liefst 14 megapixels en die geschikt is voor full-HD video’s. Tot slot is de camera van de DJI Phantom 2 gemonteerd op een H3-3D gimbal systeem, waardoor we op ieder moment verzekerd zijn van schokvrije beelden.

yndenz drone fotografie voor uw website

Wilt u ook unieke luchtfoto’s of -video’s van professionele kwaliteit laten ontwikkelen voor uw website of Social Media kanalen? Online marketingbureau yndenz is u graag van dienst, zowel voor wat betreft het maken van de opnamen als met eventuele nabewerking van foto- en videomateriaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onze website of bel ons op telefoonnummer 010-7370738 om uw specifieke eisen en wensen voor te leggen.